Nyheter:
  Fornavn:  Etternavn:
Logg inn
Avansert søk
Etternavn
Hva er nytt?
Etterlysninger
  • Bilder
  • Dokumenter
  • Gravsteiner
  • Album
    Alle media
    Kirkegårder
    Steder
    Notater
    Datoer og jubileer
    Kalender
    Rapporter
    Kilder
    Arkiver
    DNA tester
    Statistikk
    Bytt Språk
    Bokmerker
    Ta kontakt
    Be om brukerkonto

    Del Skriv ut Legg til bokmerke

    Hans Rasmussen Backer

    Mann 1611 - 1666  (54 år)


    Personlig informasjon    |    Kilder    |    Hendelseskart    |    Alle    |    PDF

    • Navn Hans Rasmussen Backer  [1
      Fødsel Des 1611  Rudkøping, Langeland, Danmark Finn alle personer med hendelser på dette stedet  [1
      Kjønn Mann 
      _UID 3652B2E2E63145738464CB903CCE5EE07668 
      Død 2 Mar 1666  Næstved, Danmark Finn alle personer med hendelser på dette stedet  [1
      Eldste kjente aner
      Farslinje: Rasmus Hansen Backer,   f. Ca 1590   d. Ca 1646
      Person ID I49254  AH1
      Sist endret 27 Mar 2011 

      Far Rasmus Hansen Backer,   f. Ca 1590   d. Ca 1646 (Alder 56 år) 
      Famile ID F16977  Gruppeskjema  |  Familiediagram

      Familie Else Nielsdatter Mule,   f. 1608, Bisgaard, Onsbjerg, Samsø, Danmark Finn alle personer med hendelser på dette stedetd. Okt 1670, Næstved, Danmark Finn alle personer med hendelser på dette stedet (Alder 62 år) 
      Barn 
      +1. Barbara Hansdatter Backer,   f. Ca 1636, Herlufmagle, Danmark Finn alle personer med hendelser på dette stedetd. 1689, Herlufmagle, Danmark Finn alle personer med hendelser på dette stedet (Alder 53 år)
      Famile ID F16976  Gruppeskjema  |  Familiediagram
      Sist endret 27 Mar 2011 

    • Hendelseskart
      Link til Google MapsFødsel - Des 1611 - Rudkøping, Langeland, Danmark Link til Google Earth
      Link til Google MapsDød - 2 Mar 1666 - Næstved, Danmark Link til Google Earth
       = Link til Google Earth 

    • Kilder 
      1. [S2133] Øien, Hugo, \i Hugo Øiens slektssider\i0., (http://slekt.oien.net/ : 27 mars 2011), 27 Mar 2011, ) (Troverdighet: 3).